Sunny saturday

Vaknade upp till ett strålande soligt Stockholm imorse efter en efterlängtad sovmorgon. Långfrukost med M framför tjejvasan på TV och nu en kopp kaffe innan M ska iväg på bakkurs med surdegsgurun Sébastien Boudet som han fick av mig i julklapp. Som att hipsterpoängen inte var tillräckligt höga redan innan liksom…
Fika 008
Själv ska jag strax kila iväg på loppis (surprise!). Finns en stor en vid Skanstull som jag inte har besökt tidigare. Hög tid med andra ord! För övrigt blev jag mig inte särskilt förvånad när jag gjorde Sandbergs inredningspersonlighets-test och blev Samlaren. Vill du också göra testet så hittar du det här.
Fika 002
De mörklila tulpanerna köpte jag med mig från Amsterdam när jag flög hemåt igår kväll efter två fullspäckade seminariedagar med jobbet. Inte för att de var varken billigare eller finare än tulpanerna här hemma, mest lite kul för att det gick att ta helgbuketten med som handbagage.

Trevlig helg!

Foto: Hanna

2 reaktioner till “Sunny saturday

  1. Det var ju så mycket vackra bilder i testen så jag hade så svårt att bestämma mig 🙂 Testade därför tre gånger och valde lite olika…men blev sökare varje gång.
    Hoppas du hittade något fint på loppißen!

    Gilla

    1. Håller med, väldigt många fina bilder! Ja, det blev faktiskt några fynd på loppisen och så hann jag gå förbi en annan secondhand butik också där jag hittade ett sidobord 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s