Nio – Februari

Så var det plötsligt februaris sista dag. Ännu en månad att lägga till handlingarna. En månad som har bjudit på lite av varje, men mest hemmahäng faktiskt. Skönt med helger hemmavid och inte flänga runt så mycket för en gångs skull!
img_5764
1) Fortsatte att fylla lägenheten med tulpaner även denna månad. Vissa köpte jag själv… 2) och andra fick jag i present. 3) Soffchill blev det mycket… 4) och ofta med god mat framdukad på soffbordet. 5) En och annan kopp te blev det också… 6) liksom hembakade semlor till fikat. 7) En snabbvisit i Amsterdam med jobbet… 8) där jag inhandlade en av februaris alla tulpanbuketter på flygplatsen. 9) Månadens sista helg bjöd på strålande solsken och hopp om att våren är på väg! 

Foto: Hanna via Instagram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s