Ugnsbakad avokado

Lagade soppa igår och eftersom det har blivit en hel del bröd på sistone så ville vi helst äta något annat som tillbehör. Liksom dra åt svångremmen lite efter helgen. Jag kom att tänkta på ett recept på ugnsbakad avokado med ägg som jag sett på bloggen At my casa. Sagt och gjort, testa kan man ju alltid.
Ugnsbakad avokado 002
Det som behövs är en avokado, två äggulor, olivolja, salt, svartpeppar/cayennepeppar och så kan man toppa med lite riven parmesan om man vill. Lätt som en plätt och faktiskt riktigt gott som tillbehör till soppan, nyttig vardagsmat liksom.
Ugnsbakad avokado 004.JPG
Foto: Hanna

2 reaktioner till “Ugnsbakad avokado

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s