Onsdag

M är på AW ikväll och jag gjorde som jag brukar när han är borta. Åt frukost till middag. Idag blev det en skål smoothie med lite frön och kokos på toppen. Gott, och extra trevlig att äta ur min nya skål. Hittade två stycken på loppis i lördags för 5 kronor styck. Sicket pris, går ju inte att motstå för en sakletare som mig!
Hemma hos oss 030Så plockade jag fram min nya anteckningsbok som jag köpte i Amsterdam i förra veckan. Tyckte den var så fin med de små guldprickarna. Vad jag ska använda den till har jag däremot inte klurat ut ännu. Kanske kan vi ha den till bröllopsplaneringen, lite charmigare än den Excelfil vi använder för det ändamålet just nu…
Hemma hos oss 033
Foto: Hanna

2 reaktioner till “Onsdag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s