Vintervemod och vårlängtan i år igen

Ibland går jag tillbaka i bloggarkivet och kikar på gamla inlägg för att se vad jag hade för mig vid den här tiden på året förra året, eller året dessförinnan. Lite som att läsa gamla sidor i en dagbok. När jag satt på bussen hem från föräldrarna idag gjorde jag just en sådan tillbakablick och hittade det här inlägget som jag postade för ganska precis ett år sedan.
Tulips 004
Det lustiga är att den känslan jag då beskrev, om ett vemod att vintermånaderna snart är över samtidigt som vårlängtan är stor, var just samma känsla som jag kände imorse. M, jag och mina föräldrar åt långfrukost framför Vasaloppet och jag insåg då att alla vinterstudiosändningar snart är över, sista semlan är äten (till förmiddagskaffet idag faktiskt) och att det är dags att ställa tillbaka längdskidorna i förrådet (även om de knappt har varit ute i år). Som tur är åker jag till Åre på torsdag med några vänner och suger ur det sista ur vintern. Sedan är jag säkerligen helt och hållet redo för vår!

Foto: Hanna

3 reaktioner till “Vintervemod och vårlängtan i år igen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s