Månadens mix – Mars

Vi är redan en bra bit in i mars och jag börjar få en härlig och hoppfull känsla om att våren är på ingång! Mars kanske förvisso räknas till vintermånaderna men ljuset på både morgnar och kvällar vittnar om vår! Här kommer en mix av sådant som jag gillar och har på näthinnan just nu.
Månadens mix - Mars
Ni som följer mig på Instagram har säkert redan noterat att jag har hakat på Hanna Wendelbos #fotoutmaningmars2016. Konceptet är enkelt; varje dag har ett temaord, man tar en bild som symboliserar ordet på ett eller annat sätt och postar med nämnd hashtag. Kul för den egna kreativiteten men framförallt kul att följa hashtagen #fotoutmaningmars2016 och spana in alla andra kreativa tolkningar på orden. Om du inte hängt på från start så är det ändå inte försent, häng på från och med nu vet ja!

När våren är på väg blir jag alltid sugen på att uppdatera garderoben med lite vårnyheter. Just nu blir jag extra inspirerad av Ellos vårkampanj med ingen mindre än Sarah Jessica Parker som ansiktet utåt. Lika Carrie-chic som alltid!

Påsken är ju tidig i år vilket innebär att vi kan njuta av fjädrar, risk, ägg och godis i mängder redan i slutet av mars. Förra året pysslade jag ihop en bordsdekoration till påsk som kanske kan inspirera även i år. Klicka här för fler bilder.

Om två veckor börjar jag keramikkurs igen och just nu letar jag inspiration överallt. Såg dessa krukor som är nyhet hos Le Kiosk. Helt fantastiskt fina i både form och glasyr om ni frågar mig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s