En långlivad liten kvist

För tre veckor sedan fick vi en bukett blommor av några vänner när de var här på semmelfika. Buketten har minskat allteftersom blommorna i den har vissnat men en liten kvist med ljusrosa blommor står sig faktiskt fortfarande. Väldigt tålig och långlivad må jag säga, och vårlik med de där små söta blommorna.
söndag 012
På tal om vår fick jag väldig vårkänsla när jag landade i Stockholm igår efter ett par härliga skiddagar i Åre. Strålande solsken och fågelkvitter, så härligt! Nu har jag packat om väskan från vinterkläder till jobbgarderoben och flyger till sydligare breddgrader i eftermiddag på jobbresa. På återseende i slutet av veckan!

Foto: Hanna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s