Månadens lista – Mars

Sisådär två tredjedelar av mars har passerat och det har blivit dags för månadens lista. Som vanligt är det en variant på Johanna Bradfords månadslista jag bjuder på. Håll till godo!

Outfit
ML2
I veckan var jag på jobbresa i ett 25 grader varmt Sydafrika. Jag körde barbent för första gången i år och det var ju minst sagt härligt! Då blev det (som vanligt i jobbsammanhang) pennkjol men jag börjar bli väldigt sugen på att köpa en lite vidare kjol med sån där perfekt över-knäna-längd. Den inspirerande bilden kommer härifrån.

Mat 
ml7
Även om soppa kanske inte hör våren till i första hand så tycker jag både att det är väldigt gott, ofta lättlagat och till på köpt allt som oftast vegetariskt. Hittade den här påskgula morotssoppan på bloggen Det gröna skafferiet och tyckte att den kan vara passande såhär i påsktider. Vanligtvis hade jag hoppat över koriandern och ersatt den med persilja eller något annat, den här gången ska jag nog däremot utmana mina smaklökar och ge koriandern ett försök. Tidigare har jag varit helt okompatibel med just den smaken, men nu börjar jag sakta men säkert vänja mig och i måttlig mängd kan det till och med vara lite gott. Skam den som ger sig!

Musik
Lyssnar på Otto Knows Dying for you på repeat denna månad!

Hår 
ML3
Min kalufs börjar sakta men säkert återhämta sig efter ”blonderingskatastrofen” innan jul. Olaplex gör fin nytta och ger bra glans. Snart kan jag nog till och med slänga upp håret i en sån här fin knut! Bilden hittade jag här

Skor
ML8
Tänkte faktiskt att jag skulle ge mig ut en sväng på stan i eftermiddag på skojakt. Behöver införskaffa mig ett par som jag kan ha nu när vinterskorna snart åker av och innan det är dags för nätta ballerinaskor att göra entré. Nåt sånt här tänker jag mig.

Blomma 
ML4
Blomman nummer ett i mars är helt klart snödroppen. Så härligt att få se de där första små vita små blommorna titta upp i en annars helt kal rabatt. Någon som lyckats fånga den enkla elegansen hos snödroppen så väl är Emma med bloggen Emmas samling. Fantastiskt fotograferat, som alltid när man kikar in hos Emma!

Citat
ml6
Jo, lördagar är verkligen favoriten. Speciellt såna som denna, när sovmorgon och eventuellt en vända på stan är det enda som står på agendan!

Bok
2015-12-14-1137_566e9bf7ddf2b3641ce9297d
Har redan läst en hel rad av Jojo Moyes böcker, men än har jag inte tagit mig an Arvet efter dig som är uppföljaren till fantastiska Livet efter dig. Såklart är jag väldigt nyfiken på att läsa den men samtidigt lite kluven till en uppföljare till något som var så väldigt bra. Så läste jag en recension på bokbloggen Prologen och började tveka lite ytterligare, men nej läsa den måste jag nog ändå. Är ju väldigt nyfiken på fortsättningen trots allt!

2 reaktioner till “Månadens lista – Mars

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s