Påskriset på plats

Förra året pysslade jag ihop fjäderhängen till påskriset av träkulor, fjädrar och sytråd. Hängena sparade jag i pyssellådan och nu har jag plockat fram dem och pyntat årets påskris. Årets ris blev betydligt större än förra årets så jag satt i några extra fjädrar med ståltråd också.
Lördag 031
Så mycket mer påskpynt än så här tror jag knappast att det blir, eventuellt en och annan påsklilja men annars är jag inte så mycket för att fylla lägenheten med kycklingar och annat krimskrams. Hur mycket pynt blir det hemma hos er till påsk?
DIY Påskfjädrar 021
Hur jag gjorde hängena kan man se i detta inlägget från förra året.

Foto: Hanna

3 reaktioner till “Påskriset på plats

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s