En övernattning i Gamla Linköping 

Nu är vi just hemkomna efter en fyradagarstripp söderöver. Vi startade med ett besök hos min moster i Linköping på långfredagen. Där bjöds vi på god lunch och påskfika och så pratade vi bröllopsmusik, min moster ska nämligen spela på vår vigsel.
GL1
På påskafton var vi bjudna på dop och hade därför bokat en övernattning på Hilma Winblads bed and breakfast i Gamla Linköping. Vilket mysigt ställe det var, som att bo på Skansen typ. Kan varmt rekommendera om ni har vägarna förbi Linköping.
GL9
Vi bodde i ett fint nyrenoverat rum inrett i tidsenlig stil.
GL7
I rummet var allt genomtänkt in i minsta detalj. Små fina detaljer, som rosetten runt handdukarna till exempel. Enkelt men väldigt fint.
GL6
Frukost intogs på Dahlbergs cafe som låg precis intill boendet. Där hade de dukat upp så fint till oss med swedish grace porslin och god frukostbuffé. Väldigt mysigt att starta upp påskafton där!
GL5
M frågade efter strykbräda och strykjärn och fick då svaret att han kunde lämna in sin skjorta och så levererades den sedan färdigstruken till vårt rum. Snacka om service!
GL3
Sedan åkte vi på dop i strålande fint vårväder. På kvällen turnerade vi vidare till västkusten till Ms föräldrar. En fin påskhelg på många vis!

Foto: Hanna

2 reaktioner till “En övernattning i Gamla Linköping 

    1. Ja det var ett väldigt mysigt ställe! Precis så, på västkusten blåste det rejält när vi kom dit och nästan ännu värre på söndagen där vi var…

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s