Söndag och sockerrus

Den här helgen blev en riktig bröllopshelg. Igår träffade vi kock och sommelier och satte menyn till bröllopsmiddagen och idag har vi varit på Tårtstugan utanför Norrtälje och provsmakat tre varianter av bröllopstårta. Snacka om sockerchock!
Söndag 009
Väl hemma igen kvistade M iväg till en kompis för att kolla på ”årets cykelhändelse på TV”, Flandern runt, som han beskrev som cyklisternas motsvarighet till Melodifestivalen. Något man inte missar helt enkelt… Själv passade jag på att stilla sockerruset med ett par avokadomackor och lite fil. Nu blir det tvätta och packa resten av dagen för imorgon åker jag till Luleå på konferens.
Söndag 004
Foto: Hanna

2 reaktioner till “Söndag och sockerrus

  1. Åh, det är min dröm att få smaka av tårtorna till mitt bröllop! ❤

    Förresten, du som gillar fina grejer och märkesprylar precis som jag.
    Jag har gått med i en undersökningssite där varje undersökning ger poäng att handla märkesvaror för. Allt från Le Creuset till Eva Solo kan man plocka ut för poängen. Det är helt gratis och man kan få ihop till så jäkla mycket fint. Hittade länken här där det finns mer att läsa om det. Rekommenderar starkt! http://goo.gl/BepLJk

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s