Månadens mix – April

Sisådär en tredjedel av april har redan passerat och jag har samlar ihop lite av varje av sådant som jag gillar och som känns aktuellt just nu. Håll till godo med Månadens mix!
Månadens mix - April
Sienna Miller syns just nu som ansiktet utåt för Lindex bohemiska vårkollektion. Gillar den vita blusen och är nyfiken på att spana in även resten av kollektionen i butik. Får ta en vända på stan någon dag efter jobbet tror jag minsann.

På tal om shopping så är Åhléns aktuella med kampanjen Inredning som gör skillnad. 1000 produkter har valts ut och markerats med en husikon på Åhléns hemsida, köper man någon av dessa så skickar de en likadan till Stadsmissionen som sedan används för att inreda skyddade boende för kvinnor och barn som har utsatts för hot eller våld.

I april lyssnar jag såklart på Håkans nya låt. Väldigt bra är den, känns riktigt arenarockig, liksom som om han har skrivit den med stundande Ullevi-konsert i åtanke…

Såg ett så fint inlägg hos Emmas Vintage från kvarteren runt Gröna Lund. Blev väldigt sugen på att ta båten från Slussen någon dag och traska runt på Djurgården, ta en fika och njuta av att våren är här på allvar nu!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s