Månadens lista – April

Dags igen för månadens lista som är baserad på kategorierna i Johannas lista. Ni har väl inte missat att en hel drös andra bloggare också gör sin egen tolkning av listan varje månad på sina bloggar? Kolla till exempel in finfina listor hos Weronica, Emma och Emma.

Mat
April6
Just nu äter jag en medicin vars effekt blir sämre om man tar den tillsammans med livsmedel som innehåller kalcium. Således är det bye bye morgonfil i 6 veckor som gäller. Ett hårt slag för en filälskare som mig. Istället kör jag med smoothie bowls varje morgon nu. Väldigt gott men jag har redan upptäckt såhär efter en vecka att det krävs lite variation för att inte tröttna. Jag letar därför inspiration på diverse bloggar, bland annat här.

Väska
April2
Kategorin Outfit får stryka på foten den här månaden och istället ge plats åt en väska. Svenskt tenn har nämligen lanserat en väskkollektion och kuvertväskan är ju precis hur fin som helst. Synd att jag just har fyllt jämt, kunde varit en utmärkt önskan till trettioårsdagen annars…

Musik
April9Jo jag har redan bloggat om Håkans nya den här månaden men väljer ändå att göra det igen. Det är ju ändå den som går varm i mina hörlurar just nu. Låt nummer två från kommande album är jag däremot inte lika imponerad av, men den kanske tar sig den med så småningom.

Hår
April1
Jo, håret ryker definitivt efter bröllopet!

Bok
April7
DN publicerade ett recept ur Tove Nilssons Ramen-kokbok i förra veckan och vi provlagade i helgen. Supergott blev det så nu blir det till att beställa boken.

Citat
April3
Mitt mantra inför förra veckans ”presentations-utmaning”. Det värsta som kan hända är att man misslyckas liksom. Nu, såhär med facit i hand, så vet jag ju både att det gick bra och att det dessutom var oväntat kul att hålla den där presentationen men det är ändå en bra tanke att ha med sig inför nästa utmaning tänker jag.

Skor
helg 013
Jo, precis som jag skrev i måndags så är de inköpta nu mina bröllopsskor. Check på den!

Blomma
April5.jpgMånadens blomma är helt klart körsbärsblom. Sociala medier svämmar just nu över av underbart skira rosa små blommor. De flesta (inklusive jag själv) har varit i Kungsan och plåtat. Emma däremot, som har tagit den här helt magiskt fina bilden, hittade blommande körsbärsträd hemma i Lerum.

 

2 reaktioner till “Månadens lista – April

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s