Pompoms

Var på hobbyaffären mitt över gatan igår och länsade deras lager på vitt silkespapper. Nu börjar nämligen pompoms-produktionen inför bröllopet. Minst femtio stycken tänkte jag försöka få ihop så det gäller att börja i tid.
Pompoms 008
Gjorde tre stycken i olika storlekar idag för att se hur de blev och hur många papper som var lagom för varje storlek. Jag kom fram till att det blev bra med 3 papper för de små, 5 papper för de mellanstora och 8 papper för de största.
Pompoms 003
Gjorde ytterligare 10 stycken idag innan silkespappret tog slut. Dem vek jag bara och knöt snöre runt utan att ”veckla ut”, tänkte att det är så jag får göra även med resten för annars lär vi inte få plats i lägenheten på grund av alla pompoms… Nu får de ligga hopvikta i en kartong tills det är dags att veckla ut dem och hänga upp dem i festlokalen i augusti.

Kolla in det här inlägget för instruktion om hur man gör.

Foto: Hanna

7 reaktioner till “Pompoms

  1. Vad kul! När jag såg bilden på Insta funderade jag på vad du skulle göra av alla så länge, hyra förråd? 🙂 Ska bli så kul att få se dem sen 🙂

    Gilla

    1. Haha, ja precis vad jag frågade mig själv igår också… Sen kom Magnus på idén att vika dem men inte veckla ut dem. Väldigt smart 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s