Nio: April

Sköna maj är äntligen här (vilket också känns i min pollenkliande näsa idag) och så även värmen. Femton grader var det idag, så ljuvligt! Men innan det är dags att hänge sig helt åt maj och släppa taget om april så kommer här några insta-återblickar från den gångna månaden.

1) April bjöd på ett par helt oplanerade helger hemma i Stockholm, vansinnigt underskattat må jag säga och så skönt. Vi passade på att äta långfrukost… 2) …och fika på stan. 3) Tisdagarna har ägnats åt drejande och har resulterat i diverse skålar och ett och annat fat. 4) Har inhandlat ett par blå mockapumps till bröllopet. 5) Fotat de fantastiska körsbärsträden i Kungsträdgården har jag också hunnit med… 6) …liksom en tur på trädgårdsmässan tillsammans med mamma och pappa. 7) I helgen provåt vi vår bröllopsmeny ute i Grisslehamn… 8) …och jag och mamma kvällspromenerade och plockade vitsippor. 9) Så välkomnade vi sköna maj med en traditionell majbrasa hemma i byn.

Foto: Hanna (via Instagram)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s