Ny bröllopskategori

När vi precis hade förlovat oss och bestämt att vi skulle gifta oss till sommaren fick jag lite skämtsamt frågan av Jenny om jag skulle bli bröllopsbloggare nu istället. Så har det ju definitivt inte blivit utan jag har kört på med bloggen ungefär som vanligt, men det har ju ändå blivit ett och annat ”spår av bröllop” här och där. Med mindre än fyra månader kvar till vår dag tänkte jag däremot bättra mig lite och dela med mig lite av våra bröllopsplaner. Först ut blir en moodboard som jag satt ihop som ger en bild av hur vi tänker kring färgval och ”stil” generellt. Vi har valt mörkblå som temafärg med ljusgrå, rosa och puder som accentfärger.
Weddinginspiration.png
Bild: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

4 reaktioner till “Ny bröllopskategori

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s