Silkespapper i de rätta färgerna

Som jag skrev i ett tidigare inlägg så har pompoms-produktionen inför bröllopet påbörjats. Hittills har jag bara gjort vita pompoms eftersom jag inte hade hittat silkespapper i de nyanser jag ville ha. Jag har letat i de flesta hobbyaffärer här i Stockholm utan vidare resultat och har fått erfara att utbudet mest består av relativt starka ”standardfärger”.
DSCF4643
Men efter en hel del googlande hittade jag tillslut det jag sökte hos Papper. Där fanns silkespapper i hela vår ”bröllopsfärgskala” – mörkblå, ljusgrå, gammelrosa och puder. Klickade hem en hel hög med papper och nu återstår alltså ”bara” att göra pompoms av alltihop… Hur som helst så är det helt klart värt att kika in på Papper om du är i färd med att papperspyssla, väldigt välsorterad webbshop.
DSCF4648Foto: Hanna

8 reaktioner till “Silkespapper i de rätta färgerna

  1. Gu så fint!! Vet du vad de färgerna heter längst ner? Beige och puder gissar jag på efter att ha kikat på webbshoppen papper 😀

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s