Två veckor på resande fot

Får ju säga att det regniga och kyliga vädret kom lägligt eftersom jag flyger till ett 35-gradigt Dubai i eftermiddag. Jag åker dit för jobb men jag och en kollega ska passa på att inleda resan men en dag sightseeing innan mötesdagarna drar igång på tisdag. Kommer hem igen på torsdag, mer eller mindre bara för att packa om väskan för att sedan åka iväg på nästa jobbresa till Shanghai ett par dagar senare. Allt på en gång kan en ju verkligen tycka men sen blir det faktiskt lugnt på jobbresefronten till slutet av september.
DSCF4627.JPG
Börjar bli en hävert på det här med att packa nu måste jag säga. Små reseförpackningar med hud- och hårvård och kläder som går att kombinera med varandra på flera sätt är grejen, och att resa endast med handbagage förstås. Eftersom det vankas lite sightseeing får även solbrillorna följa med denna gång.

Foto: Hanna

3 reaktioner till “Två veckor på resande fot

  1. Pingback: Utläst | HANNARTY

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s