Sockerfri fredag 

Vanligtvis brukar jag inte ha särskilt svårt att hålla mig borta från sötsaker under veckorna, men under veckans jobbresa slank det visst ner både det ena och det andra. Svårt att hålla sig när det bjöds på dessertbuffé extra allt både till lunch och middag… Skönt att bryta sockerchocken med fruktsallad ikväll och extra passande eftersom vi haft middagsgäster som kör sockerfri månad.
fruktsallad1.jpg
Blandade jordgubbar, vindruvor och blåbär och hade även köpt en mango som visade sig vara stenhård inuti. Tyvärr blev det inte svenska jordgubbar, kunde inte med att köpa dem eftersom de kostade 69 kronor litern på Ica…!

Fin helg till er!

Foto: Hanna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s