Utläst

När jag flög till Dubai två veckor sedan packade jag ner boken ”Öppnas i händelse av min död” i bagaget. Däremot blir det sällan så mycket läst när jag är ute och flyger, har nämligen en tendens att sova bort det mesta av tiden uppe i luften. Vad är det med mig och flygplan egentligen? Helt omöjligt att vara vaken…
DSCF4742
Hur som helst så har jag läst ut boken nu i helgen (aningens lättare att hålla mig vaken när jag befinner mig nere på marken…) och måste säga att jag tycker den var riktigt bra. Med andra ord ett tips inför sommarens semestrar och solstolshäng.

Frågan är bara vad jag ska läsa nu. Någon som har något tips?

Foto: Hanna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s