Småvaser till bröllopsdukningen

I helgen var jag på en loppisrunda och kom hem med en drös småvaser. Tanken är att duka med massor av små blombuketter på bröllopet och då behövs det ju en massa vaser förstås. Åtta stycken fick jag ihop och till det överkomliga priset 100 kronor.
DSCF4708
Efter att ha pratat med min tärna om mina loppisfynd så påminde hon mig om att hon har en hel kartong med små glasvaser från deras bröllop, något jag helt hade glömt bort. Så det betyder att jag inte behöver samla ihop fler vaser utan att jag redan nu kan sätta en bock framför den punkten på vår bröllops-To do. Perfekt!

Foto: Hanna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s