Nio: Maj

Jo, maj försvann ju verkligen i ett kick. Eftersom jag varit bortrest i nästan två veckor i maj var jag i och för sig beredd på att det skulle kännas just så. Lite vemodigt är det ju ändå kan jag tycka, att en av årets alldra ljuvligaste månader redan är över. Tur då att alla tre sommarmånaderna nu står för dörren. Här är några maj-återblickar från mitt Instagramkonto.
img_6500
1) Finskor på när det vankades årsstämma på jobbet 2) Hela Stockholm blommar – så ljuvligt! 3) Jag fick hämtat ut min keramik efter årets kursande och provåt fil ur en av skålarna… 4) …och så bakade jag årets första (men absolut inte sista) rabarberpaj. 5) Flög till Dubai för ett par dagars jobb men passade på att ta en dag ledigt för lite sightseeing. 6) Plockade in en bukett syrener… 7) …och åt årets första jordgubbar (dock ej svenska…) 8) Reste vidare med jobbet, denna gång till Shanghai och Seoul. 9) Landade hemma igen och konstaterade att det nu inte blir några fler jobbresor förrän i september. Skönt!

Foto: Hanna via Instagram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s