Hej bakom kameran

Nä, nu är det väl ändå på tiden att jag vågar mig fram framför kameran för en gång skull. Vet att jag är otroligt dålig på att bjussa på bilder på mig själv och blev påmind om det när jag läste det här inlägget hos Husligheter-Maria häromdagen. Tycker ju själv att det är roligt att läsa bloggar som är personliga och där en liksom får lära känna personen bakom bloggen en aning. Så därför kommer här en pinfärsk ”spegelselfie”. Hepp!
DSCF4781
När jag ändå är igång så kan jag ju passa på att presentera mig lite kort också. För er som nyligen har hittat hit, men såklart även för er läsare som har hängt med ett tag nu och undrar när jag ska ta mig i kragen och presentera mig själv egentligen… Jag heter Hanna, är 30 år (praktiskt taget fortfarande 20-ish med andra ord), bor i en 20-talstvåa på Södermalm i Stockholm med min blivande man (jojomen, vi gifter oss i augusti). Är utbildad civilekonom och jobbar som internrevisor på ett globalt säkerhetsföretag. Bloggen har jag som hobby och en skön kontrast till mitt kostymklädda arbete. Jo, och så gillar jag ju inredning också, men det har ni säkert redan hajat…! Vill ni veta något mer så är det förstås bara att fråga!

Och tusen tack för att ni läser, det är så roligt att ni tar er tid att kika in här emellanåt! Hoppas ni vill fortsätta med det!

3 reaktioner till “Hej bakom kameran

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s