Mera pioner och en comeback

Alltså, juni! Hur bra har inte den här månaden börjat? Vädret är ju så fantastiskt att en dånar. Håller tummarna att det fortsätter över långhelgen även om jag hörde någon nämna att det ska bli lite kallare igen. Jag köpte hem pioner idag (igen), det är ju hopplöst svårt att låta bli. Så vackra! Drömmer om en trädgård någon gång där jag kan odla pioner i långa banor…
DSCF4806
Så verkar singoallatoppen vara tillbaka för övrigt. Köpte en i denim på vägen hem från jobbet helt oväntat. Spanade in en tjej i butikspersonalen som hade den på sig. Hade aldrig kommit på tanken att prova den när jag såg den på galgen men den är verkligen superfin på. En kommande favorit i semestertider tänker jag mig.
DSCF4811.JPG
Foto: Hanna

3 reaktioner till “Mera pioner och en comeback

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s