Måndag på en tisdag

Veckor som börjar med en tisdag är ju grejen. Känns fint att det redan är onsdag imorgon, och inte vilken onsdag som helst heller. Imorgon eftermiddag ska jag nämligen prova min brudklänning som nu har blivit uppsydd och är levererad för första provningen. Spännande!
DSCF4826
Tänk att det är mindre än tre månader kvar nu till dagen D! Får tusen frågor hela tiden om jag är stressad, om det är väldigt mycket att göra och så vidare. Men nä, jag känner mig oväntat lugn. Allt det stora är klart och mest bara småsaker kvar att styra med.

Nu ska jag sjunka ner här, i vår blå soffa, med en kopp te och bara hänga! M bakar bröd (som vanligt, typ) så har jag tur får jag en skiva nybakt surdegsbröd med ost senare ikväll…

Foto: Hanna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s