Månadens mix – Juni

Maj försvann i ett nafs och ingen månadens mix hanns med. Nya tag nu istället när vi är en bit in i juni. Här kommer en samling med sådant som är aktuellt och som jag gillar lite extra mycket just nu.
Månadens mix juni.png
Ett mail damp ner i inkorgen i morse med nyheter från Melo. Tre ytterligare produkter har nu lanserats, däribland det stilrena och dekorativa klotet i ask. Så fint, precis som resten av produkterna i kollektionen. Anar att vi kommer att se mycket, mycket mer av Melo framöver, så proffsigt alltihop de gör med duktiga (och urtrevliga) designern Sara Medina Lind i spetsen.

På tal om proffs har Rörstrand använt sig av ett riktigt stylingproffs i sin senaste kampanj, nämligen Lotta Agaton. Fint marint och gör att en blir väldigt sugen att slå till på den fina servisen Ostindia.

Tittar sällan på TV men igår råkade jag slå på burken just när Trädgårdstider började på SVT. Hade helt missat att en ny säsong var igång och det visade sig att de är i full färd med att förbereda ett trädgårdsbröllop. Kul och fin inspiration inför vårt augustibröllop. Tror jag får kolla ikapp tidigare avsnitt på play innan nästa tisdag.

Jag har fullständigt snöat in på byxdressar och färgmatchande över- och underdel. Superfint, och nu har jag sett att Asos har en hel drös med finheter. Ska spana lite till sedan blir det nog till att klicka hem något…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s