En fredag

Bortsett från fredagsklassikern räkor och vitt vin så är plockmat helt klart bästa maten av inleda helgen med. Vansinnigt lättlagat (ja, nästintill ”olagat”) och väldigt gott. Ofta blir det en blandning av charkuterier, ost och alla möjliga grönsaker.
DSCF4864
Den här fredagen blev det tomat- och mozzarellasallad, sparris, vitlöksfrästa champinjoner, oliver, mango- och avokadosalsa, salami och surdegsbröd. Har ju sagt det förut, men lite extra kul är det att kunna använda lite av min egen keramik till serveringen.

Foto: Hanna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s