Instakort

En rolig grej är att det går att framkalla kort eller affischer från sitt Instagramkonto. Jag har tidigare beställt en affisch med mina Insta-favoriter och häromdagen beställde jag och M en hög med kort från våra respektive Instagramkonton. Vi beställde enbart en massa selfies på oss själva (vilka egon va) och tanken är att vi ska göra något med dem till bröllopet. Hänga upp dem i taket som en ”girlang” eller så.
DSCF4903.JPG
Dessa kort är 15×15 cm och vi valde att ha en vit ram runt. Enda nackdelen med beställningen var att det inte gick och beställa från två instagramkonton på en och samma gång så vi fick betala dubbel frakt. I övrigt blev det väldigt bra. Ett tips helt enkelt!

Foto: Hanna

 

3 reaktioner till “Instakort

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s