Sommarsallad & näbbkläder

Sommarmiddagar är helt klart de bästa. Så mycket lättlagade sallader och annat gott som går att slänga ihop på en kvart. Idag blev det en sallad med melon, avokado, rödlök, fetaost och sparris. Lite olivolja, flingsalt och svartpeppar på toppen och så är det klart!
DSCF4913
Hämtade hem två paket från posten efter jobbet idag. Ett från IKEA med femtioelva vita tyger och gardiner som ska bli dekorationer till bröllopet. Så hade jag beställt klänningar och skor till våra näbbar också. Så söta klänningar, tror det blir toppen! Prova dem får donnorna gör i midsommar så att storlekarna är rätt.
DSCF4917.JPG
Nu återstår bara att övertala lillasyster P om att det är kul det här med att vara näbb. Hon meddelade nämligen att hon minsann inte ville vara med på nåt sånt… Storasyster verkar dock ta uppdraget på största allvar så vi kan nog övertala (muta..?) henne ihop…

Foto: Hanna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s