Vattenmelon och lime

Kikade på Trädgårdstider i förra veckan där Tareq Taylor serverade vattenmelon med pressad limejuice. Enligt honom var effekten liksom ”livet före och efter lime på vattenmelon”. Måste med andra ord testas. Och ja, jag är benägen att hålla med om att det faktiskt var väldigt gott! Kanske något som ni alltid har gjort men för mig var det en ny väldigt välsmakande kombo!
DSCF4907
Ett annat tips är att sätta melonbitar på glasspinnar, perfekt som mingelmat eller till barnen som ”glass”. För extra glassig känsla kan man frysa melonen innan man trär upp den på pinnar. Enkelt tips för att få i barnen (eller sig själv) lite vätska och nyttigheter under sommaren!
DSCF4909
Foto: Hanna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s