Lättskött favorit

När jag köpte en Monstera i höstas hade jag ingen koll på om den var lättskött eller inte. Men det har ju visat sig nu att den både tål att stå relativt mörkt i ett hörn och inte verkar den vara särskilt kinkig när jag glömmer att vattna den emellanåt heller. Den har växt så att det knakar och är nu riktigt stor och fin.
DSCF4964
Jo, för lättskött känns som grejen för mig. Inte för att jag har helt ogröna fingrar eller så, det är mer att jag inte vill lägga så mycket tid på att fixa med mina krukväxter om jag inte måste. Klart jag får ett ryck att plantera om och dona ibland men kanske inte så ofta som jag borde. Då är det skönt med krukväxter som överlever ändå.
DSCF4966.JPG
Foto: Hanna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s