Månadens lista – Juni

Två tredjedelar av juni har passerat och det är dags för månadens lista igen. Som vanligt är listan baserad på Johanna Bradfords kategorier. Enjoy!

Mat
Månadens lista Juni 4
Alla som känner mig vet att jag älskar prinsesstårta. Såg de här minivarianterna som Linda Lomelino har gjort och önskar att de vore liite nyttigare, då skulle jag gärna äta minst en sån om dagen resten av livet…

Outfit och hår
Månadens lista Juni 2
Alltid lika snygga Hanna Stefansson inspirerar både vad gäller outfit och hår denna månad. Jag har pratat om det här med att kapa av mig håret ett tag nu och frågan är ju om jag vågar göra slag i saken efter bröllopet i höst…

Musik
Månadens lista Juni 3.jpg
Just nu är det nya skivan med Lasse som går varm.

Skor
månadens lista juni 12
Mina snabba rosa Nike som jag köpte förra våren när vi var i New York börjar bli riktigt slitna och den ena har fått ett litet hål vid tån. Har börjat leta ersättare och klassiska Adidas står högt i kurs. Hur snygga var inte dessa rosa Stan Smith?

Blomma
munsterrose2
Nästa måndag ska vi träffa floristen inför bröllopet för en timmes konsultation och gå igenom vad vi vill ha i blomväg. Ska bli väldigt roligt! Den här vackra buketten hittade jag här

Citat
Månadens lista juni 7
Fyra arbetsdagar kvar innan två veckors semester. Hurra!

Kulör
Månadens lista Juni 1
Sammetssoffan Blanca från MELIMELI är ju vansinnigt fin och färgen deep blue så fantastiskt snygg tycker jag. Vi har ju redan en blå soffa men om det skulle bli aktuellt med en ny så ligger den här väldigt högt i kurs.

Bok
Månadens lista Juni 10
Efter besöket på Millesgården i helgen så skulle gärna boken De okända akvarellerna få flytta in som coffe table-bok här hemma.

Resmål
sthlmkartan grandpa_high res-5.jpg
Ett tips för alla som ska semestra i Stockholm i sommar är den nya Stockholmskartan som Scandic tagit fram tillsammans med Grandpa. Garanterat många bra tips på caféer, barer och gallerier!

 

2 reaktioner till “Månadens lista – Juni

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s