Kvällspromenad, blommor och bröllopsfix

Igår tog jag en kvällspromenad när jag kom hem från jobbet. Hade varit i Malmö fram och tillbaka över dagen på möten och kände för att komma ut en sväng efter mycket stillasittande. Hade Bröllopspodden i lurarna när jag promenerade. För jo, nu passar jag liksom på att köra bröllop all in kan en väl säga, för det är ju nu jag kan göra allt sånt. Nästa sommar lär jag ju inte vara särskilt intresserad menar jag så nu passar jag på!
DSCF4972
Plockade med mig en kvist med söta små vita blommor som jag hittade en hel buske av nere vid Norra Hammarbyhamnen.
DSCF4978
Så hittade jag även några rosa skira nyponrosor som också fick följa med hem. Har en ingen trädgård så blir det till att norpa med sig lite kvistar på promenaden.
DSCF4983
För övrigt har vi lyckats få in en träff med vår bröllopsfotograf, konsultation med min make-up artist och frisör och konsultation med floristen nu på måndag. Alltihop på en och samma dag! Snacka om effektivitet i bröllopsplaneringen!

Foto: Hanna

2 reaktioner till “Kvällspromenad, blommor och bröllopsfix

 1. Klart du skall passa på 🙂
  Även om jag har trädgård…eller jordplätt…så brukar jag också plocka med schersmin när tillfälle ges, doftar ju så gott och saknar det i min egen trädgård. Eller just det, jordplätt menade jag ju.

  Gilla

  1. Ja eller hur, nu passar jag på så mycket jag kan med allt bröllopsfix! 🙂
   Jordplätt är inte illa, själv har vi 40 cm fransk balkong… Heter de Schersmin, det visste jag inte. Tack för info 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s