Nio: Juni

Juni går mot sitt slut och vi semestrar för fullt här nere på västkusten. Del ett av årets tvådelade semester. Tyvärr regnar det även idag så vi laddar för en shoppingdag. Här kommer några instagramåterblickar från den gångna månaden som har varit fin på många sätt. Vill ni följa mig på insta så heter jag Hannarty där också.

1) Juni är verkligen pionernas månad, och som jag har frossat i dessa puffiga blommor! 2) Jag och M turistade i vår egen hemstad med en härlig tur på Djurgården 3) Grillmiddagar i långa banor har det blivit… 4) …liksom provning av brudnäbbarnas kläder. 5) Jag var på bloggmingel med Trendgruppen på ArkDes… 6) …och fotade fyra nyanser av rosa hemma på söder. 7) Promenerade genom ett somrigt Sjöstan på väg hem från vänner en lördag… 8) …och besökte Millesgården med mamsen 9) Och så har jag firat midsommar förstås! 

Foto: Hanna (@hannarty

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s