Hej från ett regnigt Öland

Vi kom hit i tisdagskväll vid niotiden. Ungefär samtidigt som regnet och åskan drog in. Har fått låna M:s systers sommarhus här på sydöstra Öland i några dagar. Supermysigt ställe och alldeles precis lagom för oss att koppla av efter allt hälsa-påande. Spöregnade hela dagen idag också så det blev inte många knop gjorda. Vi tog en tur till Grönhögen och käkade pizza vid lunchtid och så låg vi mest i soffan och läste. Fick låna en Jojo Moyes av svärmor. Väldigt bra so far!
DSCF5120
Tänt både en och tre brasor i stugan och länsat trädgårdslandet på jordgubbar har vi hunnit med också. Snacka om avkoppling 2.0.
DSCF5128.JPG
På kvällskvisten lättade äntligen regnet och M drog iväg på en cykeltur. Själv var jag mer sugen på en promenad så jag pluggade i en podd i öronen och tog en sväng längs vägen. Att de inte klipper väggrenarna här på ön känns ju som ett stort plus (även om jag hör min pappas röst ekande i huvudet om att det skymmer sikten och jada jada). Plockade med mig en stor bukett blandade blommor hem.
DSCF5149
Förresten. För er som undrar. Att kolla på ett avsnitt av Marcella (Netflix tips) strax innan en ska sova när det ösregnar och åskar ute är en väldigt dålig idé. För vem vågar gå ut själv på dass efter det? Inte jag i alla fall. Tur då att ha en M som är snäll och följer med och ”håller vakt”…

Foto: Hanna

5 reaktioner till “Hej från ett regnigt Öland

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s