Hemma i ett somrigt Stockholm

Så landade vi hemmavid igen efter två semesterveckor på turné. Nöjda, glada och otroligt tacksamma över alla släktingar och vänner vi har fått hälsa på! Så härligt att ha alla dessa fina människor i vårt liv. Hjärta på det!
DSCF5186
Men så är det förstås skönt att vara hemma också. Hemma på vår gata i stan där balkongblommorna täcks av smuts och avgaser nerifrån gatan men blommar ändå, där ljuden är välbekanta utanför fönstret och där sirener från polis- och brandbilar är lika vanligt som fågelkvitter. Ja, det är hemma det!

Förresten har jag och M (eller ja, kanske mest jag för att vara ärlig) ägnat bilresan hem åt att fundera ut sommarprojekt. Lite småfix här och var i lägenheten, och ett lite större projekt i sovrummet som varit på lut ett tag men ännu inte blivit av. Får väl se vad som blir verklighet och vad som stannar kvar i tankestadiet. Återkommer säkerligen i ämnet framöver.

Foto: Hanna

2 reaktioner till “Hemma i ett somrigt Stockholm

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s