Lite tankar om fix i vårt sovrum

Eftersom jag är nära släkt med min far och därmed tycker att saker och ting aldrig kan göras snabbt nog så har jag redan inlett projekt-sovrum som vi funderade ut på vägen hem från semestern i lördags. Första, och kanske största, delen av sovrumsfixet ska brorsan hjälpa till med. Nämligen att lägga klart golvet och sätta foder runt fönstret. Jo, för det var något som aldrig blev gjort efter att vi rev ner en platsbyggd garderob i sovrummet för sisådär två år sedan. Både golv och tak följde då med på köpet eftersom den var murad. Hur vi kunnat stå ut så länge utan att fixa det sista kan en ju undra? Men det var ingen konst alls faktiskt. Saken är nämligen den att det inte syns eftersom sängen står över den lilla bit parkett som saknas och gardinerna täcker fodren i fönstret…
DSCF5218
Hur som helst så kom jag på tanken att måla om i sovrummet när vi ändå ska flytta ut säng och annat inför golvläggning. Stegade iväg till färghandlaren igår och plockade på mig några färgprover. Någon blågrå eller gröngrå nyans tänker vi oss, och inte så mörk eftersom rummet är väldigt litet.
DSCF5208.JPG
Tänker att vi får köpa hem ett par små provburkar och testa lite på väggen när det börjar bli dags. Måla lite test och plåta, ja sådär som alla bloggare gör… Först ska jag bara försöka locka hit brorsan (dvs slita honom från alla byggprojekt som mamma, pappa och min andra bror har bett honom fixa hos dem i sommar). Fortsättning följer.

Foto: Hanna

6 reaktioner till “Lite tankar om fix i vårt sovrum

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s