Månadens önsketrio (som blev en kvintett)

Det var länge sen jag postade en Önsketrio här på bloggen insåg jag när jag kikade i arkivet idag. Kanske just därför som jag fick ihop en hel kvintett den här gången. Så värst somriga prylar kan en väl inte påstå att det blev, men det här är i alla fall fem finheter som jag önskar mig just nu.
Önskelista.png
1) Inför stundande sovrumsrenovering skulle jag gärna uppdatera sängen med fina nya linnelakan. Dessa från H&M skulle sitta fint! 

2) Vi har funderat på att byta ut delar av vårt porslin en tid nu. Framförallt är det nya frukostskålar och kaffekoppar vi är ute efter, och nu har vi äntligen bestämt oss. Rörstrands fina servis Ostindia får det bli. Bara att börja önska sig en del i taget… 

3) Det ”nya” sovrummet behöver förstås en ny spegel också. Hittade den här fina på Bukowskis

4) Vid det här laget har jag testat flera av Lilla Brukets produkter och gillar dem väldigt mycket. Nu är jag aspirant på att testa deras kroppsolja (i favoritdoften vildros såklart). Tror det skulle göra susen för min torra hud. 

5) Så har jag sett och hört så mycket om Aesop också. Blir ju sugen på att testa någon produkt. En handkräm kanske vore något att börja med. Någon som har provat deras produkter?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s