Det här med att jobba…

…när Sverige bjuder på helt fantastisk högsommarvärme och strålande sol. Nä, det är ju sådär får jag erkänna. Tur då att det finns både helger och kvällar (även om det blir en del jobba över just denna vecka) att hitta på trevligheter på.
image1 (8)
I lördags tog vi båten ut till Sandhamn och fick en helt makalöst fin dag på stranden med några vänner. Picknick, sol och bad och jag glömde nästan av att vi inte har semester för ett ögonblick. Den dagen kan jag leva på åtminstone till nästa helg försöker jag inbilla mig, även om det är svårt att ducka för alla härliga semesterbilder som postas i sociala medier just nu… Äsch då, om fyra veckor är det vår tur igen!

Foto: Hanna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s