Nio: Juli

Bye bye juli och välkommen augusti! Inser när jag samlar ihop några insta-återblickar att det ser ut som att vi har haft semester hela månaden. Så är ju inte fallet men vi har haft det toppen ändå! Här kommer några återblickar innan vi tar tag i augusti – vår bröllopsmånad! Tjoho! 
1) Första juliveckan startade vi med jordgubbstårta i Åsa hos Ms föräldrar. 2) Där stannade vi i nästan en vecka och vilade upp oss, åt gott och träffade en massa vänner och släkt. 3) Sedan turnerade vi vidare ner till Skåne… 4) …och hälsade på mormor en snabbis. 5) Nästa stopp blev Öland där vi frossade i jordgubbar. 6) Väl hemma igen började vi jobba men passade på att utnyttja helgerna till fullo, bland annat med strandhäng på Sandhamn. 7) Jag provade min brudklänning för sista gången efter ytterligare lite justeringar och nu satt den som en smäck! 8) Postade en bild på mig och M från brorsans bröllopsdag i Costa Rica och konstaterade att det nu bara var en månad kvar till bröllopet! 9) Så hittade vi en ny favoritrestaurang här i våra kvarter på söder – Bistro Bananas. 

Foto: Hanna (@hannarty

2 reaktioner till “Nio: Juli

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s