Ledig fredag

Bestämde i förra veckan att jag skulle passa på att ta den här fredagen ledig. Efter gårdagens Q2-rapportsläpp så är det lugna gatan på jobbet och inget akut som behöver göras. Väldigt skönt!
DSCF5354
Lite extra skönt är det förstås att jag dessutom inte har något alls planerat idag. Körde sovmorgon och sen några ärenden på stan. Har bland annat lämnat in bröllopspjucksen på omklackning och omsulning. För vem vill ligga raklång i kyrkgången på grund av tokhala skor? Fattar inte grejen med att de gör så dåliga klackar och sulor på skorna att man måste lämna dem till skomakaren innan man kan använda dem…
DSCF5360
Köpte hem en fredagsbukett med klematis, stjärnflocka och en tredje blomma som jag glömt namnet på. Förundras lite över hur vansinnigt dyrt det är med snittblommor i vissa blomsteraffärer här på Söder. Tänk ändå om man hade haft en egen trädgård att plocka blommor i!
DSCF5365
Så inhandlade jag lunch också på en grönsaksaffär här intill som även gör vegetariska matlådor. Lite Meze-stuk på maten och väldigt gott!

Trevlig helg!

Foto: Hanna

2 reaktioner till “Ledig fredag

  1. Är det sommar och lugnt på jobbet ska man ta det lugnt. Det är lag (säger hon som 1. är jurist och 2. inte gör många knop på det oerhört lugna jobbet just nu). Älskar din tavelvägg förresten!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s