Sunny Sunday 

M är i Ludvika och cyklar mountainbikelopp idag så jag har den här söndagen helt för mig själv. Sov till tio, tog en långpromenad i det härliga vädret och sen blev det lite lätt sommarlunch med chiapudding, smoothie och kaffe. Sånt jag kan passa på att äta när M inte är hemma. Vi har nämligen lite olika åsikt om det där med chiapudding men jag tycker att jag har fått till en riktigt bra variant nu (efter några försök).
DSCF5389
Chiapuddingen gör jag på mandelmjölk, vaniljpulver och kokosflingor (det sistnämnda både i och på) och så toppade jag med blåbär. I smoothien hade jag frysta jordgubbar, färska blåbär, färskpressad apelsinjuice och en skvätt naturell yoghurt. Juicen blev pricken över i:et här, gott och somrigt med apelsinsmaken.DSCF5390
Nu hänger jag i solen på balkongen en stund innan jag strax ska iväg på eftermiddagsbio. Ska äntligen se Livet efter dig! Boken var ju fantastisk så nu hoppas jag att filmen är lika bra.
DSCF5387
Foto: Hanna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s