Favorit i repris och hej till nya läsare

Ibland kikar jag tillbaka i arkivet på bloggen för att se vad jag hade för mig såhär års förra eller förrförra året. Just idag, den 8 augusti, för ett år sedan postade jag visst receptet på en somrig melonsallad med mynta och citronett. Väldigt god var den vill jag minnas! Vissa av er var ju säkert redan med förra året och läste inlägget då, men eftersom jag har märkt på bloggstatistiken att ni har varit fler än vanligt som kikat in här på sistone så bjuder jag på receptet igen – som en favorit i repris. Och så passar jag såklart på att säga hej och välkomna till er som är nya läsare, så kul att ni tittar in!
Melon- och myntasallad 012
Det här behövs:
Blandade salladsblad (jag använde ICAs ekologiska salladsmix)
Tärnad cantaloupemelon
Tärnad vattenmelon
Tärnad avokado
Finhackad rödlök
Färsk mynta
Flingsalt
Svartpeppar

Citronett:
1 citron (skal + saft)
½ dl olivolja
2 msk flytande honung
1 krm salt

Blanda ingredienserna till citronetten. Varva sallad, melon, avokado, rödlök och myntablad på ett fat eller i en skål. Häll över citronetten och servera med till exempel bröd och charkuterier.

Foto: Hanna

2 reaktioner till “Favorit i repris och hej till nya läsare

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s