Önsketrio – Augusti

Åh vad dagarna på jobbet känns sega just nu. Sju arbetsdagar kvar och sen är det äntligen semester igen för vår del! Puh, de här fem veckorna sedan förra semesteromgången efter midsommar har känts som en evighet. Hur som helst så är vi ju redan en bra bit in i augusti och här kommer en trio med sådant som står på min önskelista just nu.
Önsketrio Augusti.png
1) Har länge spanat på det fina halsbandet Lite Eye från Lite Kalabalik. Kanske börjar det bli dags att slå till? Ni har väl förresten inte missat att kika in på bloggen En lång blondin som drivs av Lina som utgör 50% av Lite Kalabalik-duon. Tips!

2) I slutet av månaden, närmare bestämt dagen innan vårt bröllop (bara en sån sak liksom), släpper HH nytt album. Som om inte det vore nog så ska han göra fem stycken spelningar i vinter. Hej Globen den 10 december säger jag!!

3) Ton i ton är verkligen grejen just nu i klädväg. Såg den här snygga kombon på Blondinbella och det visade sig att både byxor och jackan var från Gina Tricot (!). Jackan har jag redan inhandlat men byxorna fanns bara kvar i fel storlek och är givetvis slutsålda på nätet. Får se om de kommer in påfyllning…

4 reaktioner till “Önsketrio – Augusti

  1. Jag fick reda på den kommande Håkan-konserten igår och måste ju erkänna att jag blev supersugen (speciellt när karln var på Ullevi medan jag låg och bytte toalock hemma i lägenheten) (ja, jag var lite bitter).

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s