Lurig fredag

Imorse var det fullt fokus på dagens viktigaste uppgift. Att få M att kliva in på jobbet på pricken kl 08.30 för att inte riskera att krocka i dörren med diverse bekanta ansikten som också skulle infinna sig på hans jobb just denna morgon. Ett ”möte” var bokat av hans chef kl 9. Alltihop gick enligt plan och en minst sagt förvånad M (bestmans instagramfilm att döma) gick rakt i svensexa-fällan. Själv är jag inte det minsta nyfiken på hur planerna kring en eventuell kommande möhippa ser ut… Om det var någon som funderade alltså.
DSCF5414.JPG
På väg hem från jobbet gick jag förbi Hötorget precis innan stängning och köpte detta ljuvligt puff för en hundring.
DSCF5419
Hämtade ut våra ringar också efter gravering och putsning. Jo för tydligen ska de in för putsning inför den stora dagen har jag fått lära mig. Nu glänser de som om de vore alldeles nya alla tre. Min förlovningsring satte jag förstås på fingret igen men fick då en skarp blick av donnan i juvelerarbutiken. ”Du ska väl inte använda den innan bröllopet!?”. Eh, jo… Eller? Jag som har saknat den när den varit inlämnad, och så ska jag inte få ha den på ytterligare två veckor? Det är ju min förlovningsring. Om den får en repa eller två inför vigseln, är det hela världen undrar jag…? Får fundera lite på det där.
DSCF5412
Nu blir det OS-kik i soffan och en kopp te. Ytterst fredagsfestligt snacks har jag fått ihop också som synes.
DSCF5424
Förresten. Såg ju Livet efter dig på bio häromdagen. Den var väldigt sevärd tycker jag. Gråtig, sorglig och fin. Tips!

Hoppas ni får en finfin kväll!

Foto: Hanna

 

2 reaktioner till “Lurig fredag

 1. Härligt med lyckad svensexa-start. Jag tycker kanske sånt där med överraskningar är det roligaste som finns.

  Det bästa jag har kommit på med att mitt jobb ska flytta tillbaka till stan är sistaminuten-blommor på Hötorget tänker jag. Det är jag pepp på 🙂

  Gilla

  1. Ja, det var kul att han blev så lurad.. Och sen blev det ju lur med mig också på lördagen! Överraskningar är verkligen grejen!

   Perfekt med jobb nära Hötorget, går ju inte att jämföra prismässigt att köpa helgblommorna där jämfört med i blomsteraffären…

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s