En efterlängtad känsla och några insta-tips

Även om det stundvis kändes väldigt segt att jobba under de där mest semestriga veckorna i juli när alla (ja, i alla fall de allra flesta) var på semester så visste jag redan då att känslan skulle komma. Känslan att ”nu är det snart vår tur” och ”nu när alla andra är tillbaka för höst så är det bara halvtid för oss”. Idag kom den känslan! Tror minsann nästintill alla är tillbaka nu och jag jobbar sista veckan innan två härliga semesterveckor. Hurra!

Men det var ju inte bara det jag tänkte skriva om idag. Tänkte nämligen tipsa om några finfina Instagramkonto som jag följer och som jag verkligen tycker är värda att kolla in! Instagram är ju verkligen en outtömlig källa till inspiration med massor av fina konton att följa.

Först ut ett konto som jag följt väldigt länge nu. Fina och otroligt inspirerande kontot @whatdecoratesmyday. Mycket blommor, inredning och fika. Precis sånt som jag gillar med andra ord.
Whatdecoratesmyday
Nästa tips är ett konto som jag inte följt särskilt länge men gillar massor – @annalenastolt. Gillar stilen och ”tonen” i Anna-Lenas bilder jättemycket. Dessutom tillverkar hon egna väldigt fina smycken som dyker upp på bild titt som tätt.
Anna-Lena Instagram
Tips tre är ett konto som jag hittade bara för någon vecka sedan. Fantastiskt fina och inspirerade blombilder hos @paulina.velobloom
Velobloom.jpg
Sist men inte minst vill jag tipsa om Emma Thuns fina konto @emmathun. Emma tar magiskt fina bilder och hennes flöde går att scrolla igenom om och om igen.
Emma thun
Har ni några Insta-favoriter att tips om?

 

En reaktion till “En efterlängtad känsla och några insta-tips

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s