Hej semester!

Del två av den här sommarens semestrande och två veckor av lediga dagar ligger nu framför oss. Alltså äntligen! Som vi har väntat och längtat. M är i Jönköping och cyklar (skräll!) en cykeltävling idag och jag kör sovmorgon (inte heller särskilt oväntat) med långfrukost framför nyhetsmorgon.
007
Vid tvåtiden idag tar jag med allt vårt bröllopspick- och pack och åker ut till byn. Vi ska vara där hela veckan och förbereda bröllop och semestra om vartannat. M ansluter på måndag förmiddag när han är tillbaka från Jönköping.
003
Hoppas ni får en riktigt fin helg!

Foto: Hanna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s