Två dagar kvar och pirr i magen

Blir troligen lite si och så med blogguppdatering de närmaste dagarna. Av förklarliga skäl får en väl ändå säga. Men häng gärna med på Instagram istället där det säkerligen kommer en och annan glimt från vår bröllopshelg. I eftermiddag kör förberedelserna igång på allvar när vi får tillgång till lokalen. Går nästan inte att beskriva hur mycket vi längtar nu. Äntligen, äntligen, äntligen ska jag få säga Ja till min M!
DSCF5484.JPG
Har varit väldigt lugn och avslappnad hela veckan men imorse vid frukosten (som blev inne idag pga mulet väder, bilden är från i tisdags) började magen pirra lite extra. Tänk att det bara är två dagar kvar!  ❤

Foto: Hanna

2 reaktioner till “Två dagar kvar och pirr i magen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s