Äntligen! 

Igår var jag med om något helt fantastiskt. Jag fick äntligen säga JA till min M och det var utan tvekan det bästa jag gjort i hela mitt liv! Har svårt att beskriva i ord allt jag känner just nu. Är så ofantligt tacksam och glad för all kärlek och glädje som våra familjer och vänner gav oss igår. Orden räcker liksom inte till.
_V3A0428Imorgon åker vi till Italien på bröllopsresa, vilar ut och fortsätter att vimsa runt i vår härliga rosaskimrande bröllopsbubbla. När vi är hemma igen kommer det säkerligen komma både en och annan ytterligare glimt från bröllopet här på bloggen. Tills dess kommer här en första bild som vi fick av vår fotograf idag.

Foto: Sara Bäckvall

2 reaktioner till “Äntligen! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s