Nio: Augusti

Kalendern visar 31 augusti och idag firar jag och M inte bara att vi är nygifta, vi firar även fyra år ihop! Dessutom befinner vi oss i Italien på bröllopsresa. Som upplagt för skumpa med andra ord! Den här månadens nia blir inte helt oväntat ganska så bröllopig den med. 

1) Fick håret klippt och färgat hos Eve ett par veckor innan bröllopet. 2) Shoppade hortensior på Hötorget kvart i stängning en fredag. 3) Fick semester och åkte ut till lugnet i byn. 4) Hängde där och kopplade av hela veckan innan bröllopet. 5) Mamma hade fyllt rabatterna med dahlior och stjärnflocka, två blommor som jag också hade i min brudbukett. 6) På fredagen checkade vi in i sviten på Havsbaden… 7) …och på lördagen fick vi äntligen säga Ja till varandra! 8) Sedan flög vi vill Italien… 9) …och här är vi nu och njuter av sol, värme, god mat och av att vara herr och fru! 

Foto: @hannarty 

4 reaktioner till “Nio: Augusti

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s